loader image

Over ons

Aplatos is een product van vaurelion. Bij vaurelion focussen wij voornamelijk op branding en webdesign voor middel t/m grote innovatieve bedrijven. Daarnaast zijn we samen met onze partners actief bezig om creatieve digitale oplossingen aan te bieden voor echte problemen in het praktijk. Middels digitale technologie willen wij saaie processen automiseren zodat mensen meer tijd vrij hebben voor de dingen die echt belangrijk zijn en resultaten leveren.

Een product van Vaurelion

De all-in-one oplossing

“Aplatos is tot leven geroepen wegens de vraag voor een tijdsefficiĆ«nt manier om een vereniging te beheren.”

“Echter heeft het idee zich veel verder ontwikkeld dan ik ooit had gedacht.”

Hakim Amir, creatief directeur bij vaurelion

De origine

Samen met Rudi van het Fontys alumni vereniging Alumni Techniek Venlo(ATV) zijn we gaan kijken hoe we ervoor konden zorgen dat Rudi ATV op een makkelijkere manier kon beheren. Een manier waarop niet allen het beheer makkelijker en minder tijdrovend gaat maar ook nog de vereniging als actief kan branden. Zo zijn we begonnen om de Alumni Techniek Venlo platform te bouwen(eerste prototype van Aplatos).

Geboorte van Aplatos

Na de succesvolle inplimentatie van de eerste prototype hebben we de prototype toegepast voor verenigingen Factor73 en InnovatiekringVenlo. Na het succes hiervan, hebben we verder nagedacht over de implimentatie en mogelijkheden van de softare.

Er is een betere manier van implimentatie, een scalable SaaS oplossing zal verenigingen ontzorgen op een goedkope en robuste manier. De software zal voor zowel de leden als het bestuur van de (alumni)vereniging een “open” platform aanbieden vandaar ook de naam Aplatos, “zonder bepantsering”.

Een product van Vaurelion

 

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties neem dan vooral contact op met ons!

Email: Info@aplatos.nl