loader image

De all-in-one oplossing

Een product van Vaurelion

Ben jij er klaar voor om jouw verenging makkelijker te beheren en zo tijd te besparen en tegelijkertijd een betere ervaring te geven aan jou leden?

 Simpel en transparant

Een oplossing op maat? Jazeker!

De 3 opties hierboven zijn voor de meeste alumniverenigingen een gepaste oplossing tot hun probleem, heeft jouw vereniging toch een andere behoefte of een probleem laat het ons weten! We kijken graag mee naar jou probleem en/of behoefte en zorgen voor een oplossing op maat, dat is immers hoe Aplatos is onstaan.

Voor het cultiveren en activeren van de leden!

Aplatos, het all-in-one volledig pakket

Onze all-in-one oplossing, is het gehele Aplatos platform! Een volledige branded frictieloze ervaring voor zowel de Alumni als de bestuursleden. Naast onze uitgebreide Leden en Activiteiten Beheer Systeem met een intuïtief webinterface, hebben leden een uitgebreide eigen alumni pagina en kunnen ze in contact staan met elkaar, mentoren, bedrijven en de vereniging middels de feed en vacatures pagina.

Je eigen actieve gemeenschap!

Alumni leden kunnen middels de feed up-to-date blijven met recente discussies en vraagstukken. Leden kunnen actief een rol spelen in de vereniging en ook echt in contact staan met elkaar en de alumnivereniging!

Ook bedrijven kunnen een account aanvragen, zij kunnen daardoor ook actiever een bijdrage leveren aan de alumni. Via een vacature pagina kunnen zij ook vacatures plaatsen en stage plekken aanbieden.

Waarom Aplatos?

Het volledige all-in-one SaaS pakket Aplatos is een online platform(Website & (web)app), het is ontwikkeld omdat we bij Vaurelion verschillende verenigingen hebben geholpen aan een online platform echter omdat ze allemaal individueel moesten worden gebouwd werden het steeds prijzige investeringen voor de verenigingen. Met Aplatos biedt Vaurelion zowel een goedkoper maar ook robuster en uitgebreider alternatief.

Een product van Vaurelion

 

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties neem dan vooral contact op met ons!

Email: Info@aplatos.nl